Osmangazi Ortaokulu

WEB https://gebzeosmangaziortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Hacı Halil Mah. Adliye Cad. No 36 Gebze / KOCAELİ
VİZYON : Topluma ve geleceğe yön veren her zaman en iyiye ulaşmayı hedefleyen eğitim öğretim kurumu olmak.
MİSYON : Toplumsal, ahlaki, milli ve evrensel değerlere sahip; sanatsal, sportif ve akademik yönden gelişmiş etkin bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA BAŞTA 30 FEN LİSESİ OLMAK ÜZERE TOPLAM 75 ÖĞRENCİMİZ NİTELİKLİ LİSELERE YERLEŞMİŞTİR.

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Saatler : 09.00- 15.10( Tam Gün Eğitim)
Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Şehir merkezi,Kaymakamlık yanı
Yerleşim Yeri : Hacı Halil Mahallesi Adliye Caddesi No:36
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kocaeli 45 Km
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz tarihi boyunca akademik yönden Türkiye, il ilçe deki okul ortalamalarının üstünde bir başarı göstermiştir.Başarısını arttırarak devam etmektedir.
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda erkekler futbol ve hentbol takımı ,kızlar hentbol takımı bulunmakta ve okul sporları kapsamında faaliyetlere katılmaktadır. Ferdi branşlarda karate, yüzme tekvando ve at bınıcılığı dallarında faaliyet gösteren öğrencilerimiz de bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Tubitak 4006 ve Deneyap projeleri
Proje Çalışmaları : e Twinning Projesi
Diğer Hususlar : Eylül 2022´de okulun yeni binasının tamamlanmasıyla 32 derslik ile eğitim öğretim devam etmektedir.